Koffiebonen gratis bestellen?

Koffiebonen koopt u niet zomaar. U wilt ze eerst proeven voordat u besluit uw collega’s, klanten en uzelf ermee te verblijden. Dat begrijpen wij bij KoffieMaatschappij. Het is belangrijk om goede koffie aan te kunnen bieden. Dit komt ten goede aan de werksfeer en de eerste indruk die u achterlaat bij uw klanten. Daarom geven we u graag een gratis zak bonen van KM Premium. U kunt deze bonen aanvragen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

 

Koffiebonen premium

In deze zak zitten onze Premium koffiebonen. Een blend die bestaat uit een breed scala aan smaken die met elkaar de perfecte balans vormen. U ervaart friszoete tonen, chocolade tonen en een honingzoet karakter. De koffiebonen zijn afkomstig van kleine, ambachtelijke boerderijen uit Costa Rica, Brazilië en Honduras. De boeren hebben de koffiebonen gewassen en in de zon laten drogen, waardoor ze mooi en rond van smaak zijn.

Het brandproces

Zodra de ongebrande koffiebonen hier zijn, branden we ze in een Giesen koffiebrander. Een brander van de allerhoogste kwaliteit. Hiermee weten we het brandproces nauwkeurig te analyseren en te begeleiden, waardoor de koffiebonen precies goed en lang genoeg worden gebrand. Vervolgens hebben we de blend nauwkeurig samengesteld door uitgebreid te proeven. Zo kunt u alle smaaksensaties op topniveau beleven. 

Koffiebonen aanvragen?

Geïnteresseerd in deze heerlijke koffiebonen? Vul dan het onderstaande invulformulier in. Geef aan voor welk bedrijf u werkt/van welk bedrijf u eigenaar bent. Ook willen we u graag op de hoogte houden voor toekomstige aanbiedingen. Dit kunt u ook aangeven in het contactformulier. Zodra u het formulier heeft ingevuld komen de koffiebonen naar u toe!

Ja, ik wil gratis koffiebonen bestellen

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven