« Terug

Koffiebonen kopen voor uw bedrijf? Verwen uw medewerkers met deze exclusieve blends

koffiebonen kopen.jpg27 jan

Koffiebonen kopen? Dat is niet eenvoudig. Zeker niet als u voor een groep mensen een keuze moet maken. Er zijn verschillende soorten blends en iedereen heeft een andere smaak. De koffieadviseurs van KoffieMaatschappij maken het u gemakkelijk. Wij hebben 4 koffieblends in ons assortiment met een uitgebreide omschrijving. U bent van harte welkom om ze te proeven in onze showroom.

Onze koffieblends

Op dit moment produceren en leveren we 4 koffieblends:

Allen hebben ze hun eigen smaakkarakter. We nemen ze even met u door, zodat koffiebonen kopen een stuk eenvoudiger wordt. Zo is de Refreshing coffee zeer verfrissend. De blend bevat milde zuren, tonen van roodfruit en een licht nootachtige smaak. De afdronk is romig en boterachtig. Bekijk Refreshing coffee hier.   

koffiebonen kopen refreshing.PNG

Een allemansvriend

De Allday coffee is een echte allemansvriend. Wilt u een koffie met een niet al te uitgesproken smaak? Dan is dit een aanrader. Deze blend is een energiegever. Ideaal als u vroeg op moet staan en een zware werkdag voor de boeg heeft. De koffie heeft een ronde body van mokka, chocolade en aardse tinten. Puur genieten tijdens de koffiepauze. Bekijk Allday coffee hier.

koffiebonen kopen allday.PNG

Een stevige, smaakvolle afdronk

Houdt u van een stevige, smaakvolle afdronk? Dan is de Powerfull coffee uw ideale blend. Het is een kruidige koffie en wordt regelmatig gedronken tijdens de koude winterdagen of regenachtige herfstdagen. De bonen zijn medium tot donker gebrand, waardoor hij minder bitter is en zijn smaakvolle karakter behouden blijft. Bekijk Powerfull coffee hier.

koffiebonen kopen premium.PNG

Onze premium coffee: pure verwennerij

Voor de koffieliefhebbers die het beste van het beste willen, hebben we de KM Premium coffee. Deze koffieblend heeft een perfecte balans en een smaakvolle body. Zowel de smaak als de geur is een waar genot om te ervaren. U proeft een lichtzoete, florale smaak en een vleugje pure chocolade als afdronk. Bekijk Premium coffee hier.

koffiebonen kopen powerful.PNG

Duurzame koffiebonen

Duurzame koffiebonen kopen. Dat willen de meeste bedrijven tegenwoordig. En daarvoor bent u bij KoffieMaatschappij in ieder geval aan het goede adres. Al onze blends bevatten het Rainforest Alliance keurmerk. Volgens Milieucentraal is dat een top keurmerk op gebied van duurzaamheid. De Rainforest Alliance eist bijvoorbeeld dat ecologische systemen behouden blijven tijdens de teelt van koffiebonen. Lees hier meer over de Rainforest Alliance.

Koffiebonen kopen

Wilt u koffiebonen kopen van KoffieMaatschappij? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 085 - 071 77 97. We staan u zo snel mogelijk te woord. Heeft u vragen over de koffieblends? We beantwoorden deze graag. U bent ook van harte welkom om langs te komen en de blends te proeven. Naast koffiebonen kopen kunt u bij ons terecht voor espresso koffieautomaten, de automaatsoort die geschikt is voor onze koffiebonen. Deze koffieautomaten kunt u vinden op vandenhout.nl.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven