« Terug

Het is bijna lente. Tijd voor KM Spring!

KM-spring.png06 mrt

Vorige week was het heerlijk weer. De narcissen en krokussen zijn gaan bloeien. De vogeltjes waren op zoek naar een liefje. Je zag nog net geen dartelende lammetjes in de wei. Nu is het helaas weer wat kouder. Wil je dat lentegevoel van vorige week vasthouden? Dan hebben wij voor jou een gouden tip: KM Spring. Een heerlijke lentekoffie die met zorg is samengesteld door onze ambachtelijke brander. 

Een echte lente koffie

Wat maakt KM Spring een echte lente koffie? Onze brander heeft de blend gemaakt van bonen uit Costa Rica en Brazilië. Dankzij deze combinatie heeft de koffie een chocoladeachtige tint met een fruitig karakter. Je zou dit karakter kunnen associëren met sinaasappel en ander roodfruit. De koffie zorgt dus niet alleen voor een energieboost, maar is tegelijkertijd ook erg verfrissend. 

Goede koffie op kantoor

Voor goede koffie op kantoor zit je bij ons helemaal gebakken. Naast KM Spring hebben we diverse andere seizoenskoffies en reguliere koffies, zoals KM Daily en de luxe KM Premium. Wij raden voor onze koffies altijd de Animo OptiBean Touch aan. Deze koffiemachine is op zo'n manier af te stellen dat het karakter van onze koffies perfect tot uiting komt. Dus ook de verfrissende tonen van onze lente koffie! 

Koffie proeverij

Ben je benieuwd naar KM Spring of een andere koffie van KM? We nodigen je graag uit voor een koffie proeverij in onze sfeervolle koffiecorner. Onze koffie adviseur zal verschillende koffies voor je zetten, zodat je uitgebreid kunt proeven. Zo kun je onderzoeken welke koffie je nu echt lekker vindt. 


Afspraak maken?

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven