« Terug

Koffie en spijs: welke lekkernijen kun je combineren met onze herfstkoffie?

koffie en spijs20 nov

Koffie en spijs. Deze term hoor je tegenwoordig steeds vaker. En terecht. Net zoals wijn kun je koffie prima combineren met eten. Als de juiste smaken elkaar ontmoeten komen de speciale karaktertonen van je koffie echt tot hun recht. Elke combinatie is uniek en bezorgt je een nieuwe ervaring. In de reeks Koffie en spijs geven wij je per koffieblend een aantal tips. Nu het herfst is geven we uiteraard koffie en spijs adviezen voor KM Autumn.                                                                                                                                                                                      

KM Autumn met zoet

Onze koffiebonen voor de herfst zijn medium tot donker gebrand en lichtzoet van smaak. Ook proef je een klein bittertje. Doordat de koffie vrij mild is, kun je hem prima combineren met zoet eten. Denk bijvoorbeeld aan een fruittaartje met bosbessen, aardbijen en kiwi.

En als je echt wilt genieten probeer KM Autumn dan eens met spritsen. De romige, zoete smaak van deze koekjes zorgen voor een nog intensere smaakbeleving. Pure chocolade levert eveneens een goede bijdrage aan de smaakintensiteit van deze koffie.  

KM Autumn met hartig

Dankzij het lichte bittertje zijn de koffiebonen van KM Autumn prima te combineren met hartig eten. Denk bijvoorbeeld aan een vettige quiche, een kaasplankje of geroosterd brood. Vooral de lichtere maaltijden, zoals het ontbijt of de lunch zijn een topcombinatie met deze koffiebonen. Voor een diner met vlees kun je beter een wat zwaardere koffie drinken.

Koffiebonen KM Premium

Uiteindelijk heeft ieder mens zijn of haar eigen smaak. Wij geven een aantal tips, maar wellicht vind jij andere combinaties veel lekkerder. Laat dat vooral weten! Wil je KM Autumn proeven? Hier kun de blend vinden. Naast KM Autumn hebben we nog diverse andere exclusieve koffies. Van KM Premium kun je zelfs een zakje gratis koffiebonen bestellen. Laat je vooral verrassen!

Contact

 

 

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven