« Terug

Koffie voor de herfst. Maak kennis met KM Autumn

Herfstkoffie.jpg25 sep

Regen, wind, kou: de herfst is een uitdagend seizoen om goedgehumeurd door te komen. Bij KoffieMaatschappij willen we je daarom een steuntje in de rug bieden. Wij hebben speciaal voor de herfst een zeer smaakvolle melange ontwikkeld: KM Autumn. Zo maken we de ongure herfst toch wat dragelijker voor je.

KM Autumn

De seizoenskoffie KM Autumn bestaat Braziliaanse bonen en Honduras’ bonen. Deze combinatie bezorgt de koffie een chocolade en honingzoete smaak. Ook proef je een licht bittertje dat je keel plezier verwarmt. De koffie smaakt niet te bitter omdat de koffiebonen medium tot donker zijn gebrand. Het zoete karakter van de koffiebonen is hierdoor intact gebleven. Als je KM Autumn drinkt na een natte herfststorm krijg je snel een huiselijk gevoel. Het slechte weer zul je snel vergeten.   

Koffiebonen seizoenskoffie

Bij KoffieMaatschappij hebben we voor ieder seizoen een koffiemelange gemaakt. Elk jaargetij heeft haar eigen gemoed en roept daardoor andere behoeftes op. In de winter heb je bijvoorbeeld meer zin in een robuuste, kruidige koffie dan in een frisse, fruitachtige koffie. Al onze seizoenskoffies hebben we met veel liefde en nauwkeurigheid ontwikkeld.  

Koffiecorner

Niet alleen koffiebonen zijn sfeermakers, de koffiecorner zelf kan daar ook aan bijdragen. Bij KoffieMaatschappij zijn we gespecialiseerd in de inrichting van de koffiecorner. Een stijlvolle onderkast met daarachter een mooie, verlichte plaat zorgen ervoor dat je iedere dag weer op een fijne plek koffiepauze kunt houden. Hier kun je meer tips lezen voor de inrichting van de koffiecorner. 

Koffie proeven

Ben je benieuwd naar KM Autumn? Maak dan vooral een afspraak met een van onze koffieadviseurs. Zij laten je deze herfstkoffie graag proeven in onze gezellige showroom. Naast seizoenskoffie leveren we Daily Coffee en Premium Coffee. Van de Premium Coffee kunnen we je op dit moment een gratis proefpakket leveren. Lees hier meer.  

Neem contact op

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven