« Terug

Ontdek onze theesoorten!

thee-km.jpg07 aug

Theesoorten. Daar zijn er zoveel van! Bij KoffieMaatschappij hebben we een mooie selectie gemaakt, waar jouw favoriete theesoort zeker bij zit. Ontdek onze 9 overheerlijke theesoorten. En nee, ze zitten niet in zakjes. Het is losse thee. Zo proef je de smaak nog puurder en je kunt zelf bepalen hoe jij de thee het lekkerst vindt om te drinken.Sencha Lemon

Deze heerlijke thee is een combinatie van vers gezette groene thee met een schijfje citroen. Dit maakt de thee zacht en fris. Zowel warm als koud een uitstekende thee!

Forest Fruit

Deze zomerse zwarte thee bevat paarse, rode en donkerblauwe bosvruchten. Hij neemt je mee naar een heerlijke zomerse dag.  De basis van de theeblend komt uit China, wat hem zacht van smaak maakt.   

Strawberry Orange

Heb je zin in de lente? Deze thee met echte bloemen geeft je een echt lentegevoel. Na een slok blijft de smaak van verse aardbei, ananas en sinaasappel hangen, wat het drinken van de thee een puur genietmoment maakt.

Oriëntal Night

Behoefte aan een reis naar het magische Oosten? Deze thee brengt je er. De verschillende ingrediënten, kaneelstukjes, steranijs, aroma en kamille, bezorgen je een betoverende ervaring. Alsof je op een kameel bij een oase bent beland. Puur genieten!

Gunpowder

Gunpowder thee heeft zijn naam te danken aan de strak opgerolde blaadjes, die ontstaan tijdens het speciale droogproces. Hierdoor lijken de theeblaadjes net kogeltjes. In de kogeltjes komt de pure smaak van groene thee perfect tot zijn recht. Ook bevat de thee een hoog cafeïnegehalte, dus je krijgt een echte opkikker Let wel op dat de thee niet te bitter wordt. Zet hem met water van maximaal 80 graden.

Earl Grey

Behoefte aan een all time favourite? Earl Grey is niet voor niets nog steeds mateloos populair. Het is een heerlijke thee die bestaat uit 2 ingrediënten: zwarte thee en de citrusvrucht Bergamot. De thee is vernoemd naar Graaf Earl Grey, die hem voor het eerst proefde in China. Inmiddels kent iedereen deze topthee!  

English Breakfast

Deze traditionele zwarte thee is nog steeds het populairst. En terecht. De verfijnde en pittige smaak bezorgen jou een perfect begin van de dag, maar past ook op elk ander moment van de dag. Voor iedere theeliefhebber is deze klassieke theesoort een must.

Fresh Mint

Dit is niet zomaar muntthee. Het is een combinatie van de sterke, zoete smaak van zoethout met het frisse van citroengras en appel. Om het af te maken is er ook nog vers gedroogde munt aan toegevoegd. Een verrassende combinatie van zoet én fris!

Organic Rooibos

Onze Organic Rooibos thee is uiteraard afkomstig uit het Rooibosland: Zuid-Afrika. De lange naaldjes, de heldere robijnkleur en de zachte honingachtige smaak, maken deze rooibosthee tot een echte kwaliteitsthee. Geschikt voor ieder moment!

Kopje thee drinken?

En heb je al zin in thee? Kom dan vooral bij ons langs om deze verschillende theesoorten te proeven. Onze adviseurs helpen je graag. Heb je toch meer zin in koffie? Geen probleem. Laat je vooral verrassen door de diversiteit aan koffieblends die wij leveren. Wil je eerst informatie aanvragen? Dat kan via het invulformulier op de website. Natuurlijk kun je ons ook altijd e-mailen of bellen.   

Neem contact op

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven