« Terug

Animo OptiBean Touch genomineerd voor German Design Award

OptiBean_Touch_nominated_German_Design_Award_1.jpg24 jul

Animo OptiBean Touch is genomineerd voor de German Design Award 2019. En terecht, het design is stijlvol en bovendien is de koffieautomaat zeer gebruiksvriendelijk. Nog iets meer dan een halfjaar wachten en dan is de uitslag bekend. We zijn erg benieuwd. Een nominatie voor de German Design Award is zeer belangrijk, dit houdt in dat je als bedrijf een uniek product hebt. Wij feliciteren Animo daarom ook met deze mooie prestatie! 

Unieke koffieautomaat

Wat de OptiBean Touch uniek maakt is het intuïtieve user interfase en de gemakkelijke bediening van het touchscreen. Het design van de koffieautomaat is zeer onderscheidend en de materialen zijn duurzaam ontwikkeld. Bovendien is de koffiemachine energiezuinig en heeft daarom het energielabel A+. De koffie wordt gezet met de espresso zetmethode, elk bakje dat je neemt is dus vers gezet. Allemaal grote pluspunten die ervoor hebben gezorgd dat de Animo OptiBean Touch genomineerd is voor de German Design Award. 

Koffiecorner

Het is niet de eerste keer dat de Animo OptiBean Touch genomineerd is voor een award. Vorig jaar heeft de koffiemachine de iF Design Award 2018 gewonnen. Ook een wereldberoemde designprijs. Het is dan ook niet voor niets dat KoffieMaatschappij deze koffieautomaat in haar assortiment heeft. Hij heeft namelijk alles in huis om van uw koffiecorner een ruimte te maken waar u tijdens de koffiepauze volledig kunt ontspannen. Een andere reden waarom wij deze koffieautomaat in ons assortiment hebben is dat we hem perfect kunnen afstemmen op onze eigen gebrande koffies. Elk kopje koffie dat u eruit haalt is dus qua smaak volledig in balans en heerlijk om te drinken.

Contact

Wilt u meer weten over de Animo OptiBean Touch? Neem dan vooral contact met ons op. We vertellen u graag meer. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om de Animo OptiBean Touch en onze verschillende koffiesoorten zelf uit te proberen. 

Kopje koffie drinken?

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven