« Terug

Zakelijke koffiemachine: deze eigenschappen zijn een must!

Animo-OptiBean-Touch-wb.jpg19 jul


Uw ideale zakelijke koffiemachine. Hoe ziet die eruit? Op welke wijze zet hij koffie? Hoe bedien je die? Zeer belangrijke vragen om te stellen als u naar een zakelijke koffiemachine op zoek bent. Deze eigenschappen mogen in ieder geval niet ontbreken bij een zakelijke koffiemachine.


Zakelijke koffiemachine zetmethode

Uw personeel, uw klanten en natuurlijk uzelf verdienen een heerlijke bakje koffie. Als u het beste van het beste wilt, raden wij u een zakelijke koffiemachine aan met de espresso zetmethode. Een espresso koffiemachine zet koffie van verse bonen. Er bestaat geen verser kopje koffie. De koffiemachine maalt per kopje de juiste hoeveelheid koffiebonen en perst vervolgens onder hoge druk water door dit koffiemaalsel. Iedereen op uw kantoor zal koffie van de allerhoogste kwaliteit drinken.  

Gebruiksvriendelijk

Het is niet fijn om elke keer de gebruiksaanwijzing erbij te moeten pakken als u koffie gaat zetten. Een koffiemachine met een duidelijk touchscreen, waarin alle stappen staan aangegeven en die laat weten wat hij wil, is daarom erg belangrijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien is het prettig als de zakelijke koffiemachine snel is (30 sec per kopje) en veel (liefst zo’n 120) kopjes koffie per uur kan zetten.  

Betrouwbaar

Aan een zakelijke koffiemachine die snel stuk is heeft u niets. Let dus altijd op de kwaliteit van de koffiemachine. En mocht er toch iets zijn, dan is het prettig als u snel in contact komt met de technische dienst. Het is dus van belang dat het bedrijf dat de zakelijke koffiemachine levert servicegericht is en direct actie onderneemt als u een probleem heeft.

Stijlvol

Als u echt sfeervol wilt koffiedrinken raden wij u aan voor een zakelijke koffiemachine te gaan die er ook nog mooi uitziet. Niemand wil een gezellig gesprek voeren naast een lelijk, lomp apparaat. Het zou extra leuk zijn als het touchscreen van de zakelijke koffiemachine uw bedrijfsfilm afspeelt. Dan hebben uw klanten gelijk een mooi beeld van uw bedrijf als ze een kop koffie met u drinken.

Zakelijke koffiemachine die wij aanraden

KoffieMaatschappij levert de Animo OptiBean Touch. Deze zakelijke koffiemachine voldoet ruimschoots aan al deze onmisbare eigenschappen. Hier kunt u meer details lezen. KoffieMaatschappij levert een totaalplaatje. Naast de zakelijke koffiemachine leveren wij heerlijke zelfgebrande bonen, adequate service en wij richten indien u dat wilt uw koffiecorner heel sfeervol in. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan vooral contact met ons op!

Contact

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven