« Terug

Koffie voor de zomer: KM Summer

Koffie-Zomer-KM03 jul

Koffie drinken tijdens warme zomerdagen is voor veel mensen minder prettig. Als het heet is drink je liever een iets lichtere drank. Dan grijp je naar cola of een fruitsap. Ook als je hard aan het werk bent op kantoor. Toch verlang je wellicht naar de hoeveelheid energie die koffie je geeft. In de hitte word je wat loom en het is belangrijk dat je je wel kunt blijven concentreren op de offertes, businessplannen of andere zaken waarmee je bezig bent. Bij KoffieMaatschappij hebben we hiervoor dé oplossing. De KM Summer koffiemachine bonen.

Koffiemachine bonen

De melange van KM Summer bestaat uit bonen afkomstig uit Colombia en Costa Rica. De bonen uit Colombia geven de koffie een frisse en soepele smaak met roodfruitachtige tonen. De Costa Ricaanse bonen hebben een chocoladeachtige smaak met een nootachtige tint. Dit brengt de koffie perfect in balans. Met de KM Summer koffiemachine bonen kom je dus energiek én gezond de hete zomerdagen door!

Koffieautomaat kiezen

Als je gaat voor KM Summer, dan raden we je aan een koffieautomaat te kiezen die goed past bij deze koffiemachine bonen: de Animo OptiBean Touch. Een gebruiksvriendelijke en stijlvolle automaat. Onder andere de maalgraad en de hoeveelheid water kunnen we zo afstemmen dat KM Summer op zijn best smaakt. Naast gewone koffie en espresso kun je genieten van cappuccino, Latte Macchiato en diverse andere heerlijke koffiesoorten.

KM Summer proeven?

Ben je benieuwd naar KM Summer? Kom dan vooral naar onze showroom om de bonen vrijblijvend te proeven. Je kunt ons bereiken per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op deze website. We laten je graag kennismaken met deze verfrissende, fruitachtige zomerkoffie! 


Kom KM Summer proeven

   

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven