« Terug

Koffiemachine bonen: verwen jezelf met de juiste!

Koffiemachine bonen.jpg26 jun

Koffiemachine bonen. Er zijn er velen op de markt. Het gaat erom dat jij de koffiebonen kiest die jij het lekkerst vindt. KoffieMaatschappij kan jou daarbij helpen. Wij hebben 6 verschillende koffiemachine bonen. Ook bieden wij je de mogelijkheid zelf een blend samen te stellen. Verwen jezelf met de juiste koffiemachine bonen!

Koffiemachine bonen KoffieMaatschappij


Iedereen heeft een andere smaak. Daarom vinden wij het belangrijk een breed assortiment aan koffiebonen te hebben. Onze koffiebonen zijn met zorg en ambachtelijk gebrand. Dit is zeer nauwkeurig gedaan, doordat de brander steeds opnieuw proeft. Hierdoor is de smaak van de koffie perfect gebalanceerd en kun je alle smaaksensaties op hoog niveau beleven. Wij vinden het ook van belang om afwisseling te bieden. Waarom zou je het hele jaar door dezelfde koffie drinken? Daarom bieden we koffiemachine bonen aan die passen bij het seizoen.


Onze koffiemachine bonen:

  • Daily coffee: een echte allemans vriend. Hij smaakt romig en vol en heeft een chocoladeachtig karakter.  
  • Premium coffee: deze blend bestaat uit koffiebonen uit het beste van 3 landen. Brazilië, Honduras en Costarica. Een prachtig gebalanceerde koffie met friszoete en honingzoete tonen.
  • Summer coffee: een verfrissende koffie met fruitachtige tonen. Een heerlijke blend voor een warme zomer. De chocolade en nootachtige tonen houden de smaak in balans.
  • Autumn coffee: een lichte bitterzoete koffie die je een huiselijk gevoel bezorgd. Een gevoel dat zeer welkom is tijdens de regenachtige herfstdagen.  
  • Winter coffee: deze Indiase bonen hebben een kaneelachtige smaak die dicht in de buurt komt bij speculaas. Een koek die we graag eten in de winter. Verder smaakt de koffie chocoladeachtig door de Braziliaanse bonen.
  • Spring coffee: een verfrissende, fruitachtige koffie die je een optimistisch lentegevoel geeft. Heerlijk om even mee bij te komen na de koude winter.
  • Eigen samengestelde blend: stel in samenwerking met onze brander zelf een blend samen. Zo kun je altijd genieten van een koffie die helemaal aan jouw smaak voldoet.  

Koffiemachine bonen proeven?


Wij organiseren graag een koffieproeverij bij ons in de showroom, waar je de koffiemachine bonen uitgebreid kunt proeven. Het is ook mogelijk onze verschillende soorten verse thee uit te proberen, gemaakt door een theesommelier.  

Neem contact op!

 

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven