« Terug

Inrichting koffiecorner. 6 Tips!

koffiecorner-inrichting.png19 jun

Inrichting koffiecorner. De belangrijkste plek van het kantoor moet natuurlijk wel de fijnste plek zijn om te verblijven. Eventjes weg van alle hectiek. Eventjes een gezellig momentje met je collega’s. Eventjes bijkomen om er vervolgens weer tegenaan te kunnen. Een koffiecorner is dus onmisbaar. Maar hoe richt je de koffiecorner zo aantrekkelijk mogelijk in? Wij geven je 6 tips.   

Inrichting koffiecorner – Tip 1: de koffiebonen machine

Als je echt lekkere koffie wilt drinken op kantoor, ga je natuurlijk voor een koffiebonen machine. Verse koffie is koffie op z’n best. Het karakter van de koffie en de aroma’s komen dan goed tot ontwikkeling. Denk vooral ook aan een smaakvolle melktopping of verse melk om cappuccino of latte macchiato te maken. De koffiepauze is dan niet alleen een rustmoment, maar ook een genietmoment.  

Bijpassend onderkastje – Tip 2

Waar kun je de bekers, suikerzakjes, roerstaafjes, theezakjes en andere benodigdheden in kwijt? In een handig onderkastje! Het liefst bijpassend bij de koffiebonen machine en de rest van de koffiecorner. Zo blijft alles opgeruimd en netjes.

Presentatie koffie en thee – Tip 3

Iedereen mag zien dat het een koffiecorner is! Stal de koffie en thee daarom op een leuke manier uit. Doe de thee bijvoorbeeld in potjes en stal ze uit op een tafeltje. Zijn de verpakkingen van de koffiebonen mooi? Zet ze dan in een wandrek, een wandkast of een open kast.  

Decoratie – Tip 4

Een witte muur kan rustgevend zijn, maar ook saai. Om de koffiecorner nog sfeervoller te maken kun je een mooie plaat achter de koffiemachine zetten. Op deze foto kunnen koffiebonen te zien zijn, een koffieplantage of iets anders wat je leuk vindt om naar te kijken. Een grote plant staat ook altijd goed in de koffiecorner. Planten zorgen voor een frisse, natuurlijke uitstraling.

Loungeset – Tip 5

In de koffiecorner verblijf je meestal wel een minuut of 10. Hoe fijn zou het dan zijn om lekker weg te zakken in een comfortabele stoel of bank met een paar gezellige kussens? Dat maakt het moment van ontspanning echt af!


Onderhoud – Tip 6

Het is belangrijk dat de koffiebonen machine wordt aangevuld en onderhouden. Stel je voor dat de koffiebonen op zijn of dat er geen topping meer in zit! Dat is erg frustrerend. Je kunt het bijvullen en het onderhoud zelf regelen, maar om echt onbezorgd van je koffie te genieten is het verstandig de koffieverzorging uit te besteden.  


Koffiecorner KoffieMaatschappij

Wil je meer weten over de inrichting van de koffiecorner? Bij KoffieMaatschappij zijn we hierin gespecialiseerd. We hebben een koffiecorner ontwikkeld met daarin een top automaat: de Animo OptiBean Touch. Ook leveren we onze eigen verse koffie. De verzorging kun je eveneens aan ons uit besteden. Hiervoor hebben wij het Comfort System opgezet waarvan je veel gemak zult ervaren. Samen maken we jouw koffiecorner helemaal compleet, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.  

Contact

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook KoffiemaatschappijTwitter KoffiemaatschappijGoogle+ KoffiemaatschappijLinkedin Koffiemaatschappijn

BROCHURE

Wilt u meer informatie over KoffieMaatschappij en ons koffieconcept? Vraag vrijblijvend onze digitale brochure aan.

brochure aanvragen

CONTACTGEGEVENS

Einsteinstraat 48
3316 GG  Dordrecht

Telefoon  085 - 071 77 97
E-mail  info@koffiemaatschappij.nl

Scroll naar boven